Nilfisk-ALTO är ett varumärke som ägs av Nilfisk-Advance A/S, som är en av världens ledande leverantörer av professionell rengöringsutrustning med en omsättning på 690 milj. € och 4.700 anställda.
Huvudkontor  ligger i Danmark och säljbolag i de flesta europeiska länder, Nordamerika och Asien. Vi har produktion i Danmark, Tyskland, Italien, Ungern, Mexico, Kina, och USA.
Nilfisk-ALTO erbjuder högtryckstvättar, torr-/våtsugare och golvvårdsmaskiner i hög kvalitet till lantbruket, bil/transportbranschen, industrin, bygg/anläggningsbranschen och privata användare.
Med Nilfisk-ALTO varumärket har vi fokus på nytänkande och tillväxt. Vi tror på täta och långvariga relationer med både kunder, leverantörer och medarbetare.

LS-Svets&Smide AB (Hippoboxen.se) är en auktoriserad service verkstad inom Nilfisk-ALTO. Vi har fullständig servicebehörighet inom högtryckstvättar, dammsugare, sop-skurmaskiner och säljer även nya maskiner.
Passa gärna på att surfa in på Nilfisk-ALTOs hemsida, som du finner
här. Välj maskin och skicka sedan oss ett mail på vilken maskin ni är intresserad av så hjälper vi er. Var noga med att skriva vem ni är, var ni bor och ett telefonnummer där vi kan nå er på dagtid.

Ni är varmt välkomna.
Henrik Larsson .
LS-Svets & Smide i Halmstad.
Mobil: 0708-436711